Om ni bara visste hur stark jag känner mi...

Om ni bara visste hur stark jag känner mig nu!? Har full energi igen o allt känns toppen! Makens pizza o godis lockar mig inte alls. Dock har jag märkt att handen varit på väg mot godispåsen, av ren vana. En vana som jag ska bryta! Vi har haft det toppenbra idag. Dottern har varit super-snäll hela dagen. Trots att hon inte sovit något sen halv sex imorse. Vi har ändå varit ute på en 2 timmar lång promenad. O det brukar hon inte gilla. Det var lätt att få henne att somna nu vid kl 19. Lika lätt som hemma... :-) Så vi kommer med all sannolikhet att försöka åka iväg med vagnen fler ggr. Det enda tråkiga med den här dagen är att dottern har krampat. Flera st korta frånvaro-attacker o 1 stort riktigt anfall. Usch! Det är ff lika jobbigt att se på o inte kunna göra mer än att hålla om henne o prata lugnt med henne. Nu ska jag mysa lite med maken. Hörs igen imorgon! Kram kram


Kvällens "mat". Tror inte jag behöver skri...

20100731127-001 (MMS)

Kvällens "mat". Tror inte jag behöver skriva vem som "äter" vad...


O här ser ni vad jag åt till middag, när v...

20100731126-001 (MMS)

O här ser ni vad jag åt till middag, när vi kom tillbaka till campingen. Nu smaskar maken på godis o jag dricker vatten. Blir nog att jag tar ett glas Loka päron ikväll, om vi lyckas få dottern att sova här i vagnen. Hittills har hon inte tid att koppla av. SÅÅ spännande i husvagnen!


Makens middag... Min Cola Zero som jag "fe...

20100731125-001 (MMS)

Makens middag... Min Cola Zero som jag "festar" loss på syns oxå.


Snart

Så har ännu dag grytt.
Ny dag, nya val!

Känner mig mer energisk idag. Så förhoppningsvis kanske jag har kommit över tröskeln nu!! :-)
Vågen imorse visade på -2,6kg sen i onsdags. Verkar som att jag kommer klara -5kg till nästa måndag. :-)

Fm idag ägnar jag åt att packa det allra sista i vagnen. O sen åker vi... Längtar verkligen o hoppas det ska gå bra med vår dotter. Tänk så skönt om vi kunde få det att funka, då kan vi ju åka bort fler ggr... ;-)

Sent igår kväll fick jag för mig att baka åt maken. Men det blev misslyckat. Hur fasiken då?? Inte för att skryta, men detta är nog första gången jag misslyckats med bakning... Gjorde en chokladkaka med fusktosca, men den är KLADDIG o toscan har sjunkit ner o ligger någonstans i kakan... Förbaskade skit. Jag som ville vara gullig "smöra" lite. ;-)
Tur att jag köpte godis åt honom igår, när vi var o handlade.
Det som känns så himla bra, är att jag lätt kunde plocka åt honom, utan att bli det minsta sugen själv.
Undrar själv var beslutsamheten funnits till detta. O jag brukar inte kunna klara mig så här bra, så här "länge"... Suget/hungern brukar sätta stopp vid dag 2-3.
Har nog till 99% bestämt att jag dietar även ikväll. Maken får gärna köpa något flottigt o "snuskigt" till middag, så tar jag en shake... För jag är inte ens är sugen på nåt sånt. Shakerna är ju så goda, så jag dricker gärna dem.... Smakar yoghurt.

Näe ni. Nu har jag inte tid att sitta här längre. Dottern ska ha mediciner, bytas blöja o kläder på o så är det dags för packning..

(Just ja. M, jag kör på "ren kur" fram tills den 8 augusti.)

Tack för att just jag har fått de finaste vännerna man kan ha!!! ;-)

Kram

Den fruktade

Idag fick jag sovmorgon, igen. Har iofs varit uppe ett par gånger i natt. O gick in o lade mig bredvid dottern vid 4-tiden. Men sen fick jag sova ända till kl 6:15.
Upp, käkade frukost o myste lite. Gick  o lade oss o sov igen vid halv nio.. O så vaknade jag vid 11 o väckte lilla prinsessan. Sen in till maken så de fick gosa lite, medans jag förberedde sessans mat. Efter hennes mat åkte hon o jag till stan. Var till Tuna Park o köpte present till brorsan, till apoteket o hämtade ut mediciner till dottern. O så avslutade vi med att handla hem lite "mat" inför helgen.

När vi kom hem så var det bara att sätta fart med att packa husvagnen o greja en massa. Sen fick lilla prinsessan en skön o välbehövlig dusch. Nu tycker hon att det är skönt att duscha. Ligger bara o pratar o njuter... O vi tycker det är så mysigt att få den stunden med henne.

Idag har det varit en sån dag då jag inte suttit o kopplat av, ens i 5 minuter o det har varit bra. För jag känner mig lite hängig idag. Beror säkert på dieten, men jag hoppas att det känns bättre imorgon.
Alla säger ju att dag 3 är värst, så vi får se imorgon. Tänkte väga mig oxå imorgon, för att se vad 3 dagars diet har gett för resultat.

Dagens andra inlägg

O det får handla om min andra dag med drinkar/bars.

Dagen har fungerat bra. Tog 1 blåbärsbar till frukost vid kl 6. Sen var jag "så duktig" att jag tog med mig en drink till stan som jag drack, vid kl 11, när vi hade parkerat bilen o fått dottern på plats i rullstolen. Fick faktiskt maken att äta sin lunch på Subway. O jag måste nog erkänna nu i efterhand att jag är lite skadeglad. För dressingen "Chipotle Southwest" var slut o då tog han någon annan dressing. O så var han så "dum" o talade om för mig att det inte alls var lika god dressing. Fasiken vad gott det kändes att sitta bredvid, med dottern i knäet o känna att jag inte missade något. ;-) Elakt? Ja visst. Men oerhört nöjd med mig själv!

Till middag vid kl 15 åt jag en hasselnöts-bar. Faktiskt god den oxå. Under dessa 2 dagar har jag bara provat på nya smaker, för mig. O alla har fått godkänt. Även blåbärs-smoothien jag drack vid kl 18 var god. Fast inte lika god som den med nordiska bär, som jag drack igår.

Ikväll, nu, är jag dock hungrig... Har druckit 3 liter vatten idag. Druckit 2 koppar kaffe med en skvätt mjölk i, tuggat på 4 tuggummin.. Men om bara ca en kvart får jag gå o sova. O då är det ju ingen idé att ta något nu, syftar på kaffe. För då lär jag väl inte sova gott i natt... O det om något behöver jag.
Har nu i kväll kommit på att jag inte får någon välbehövlig sovmorgon denna vecka.... :-( För på söndag när jag egentligen har det, så är ju vi i husvagnen o det blir svårt att sova när dottern vaknar tidigt o man inte kommer undan någonstans...

Nu ska jag passa på att förbereda med vatten inför imorgon bitti, så jag är sovklar efter att dottern fått medicinerna.

Sov så gott! Kramis bananis!

Regnig dag

Var aptrött imorse när lilla sessan gnällde o ville att jag skulle komma. Har väl sovit ganska dåligt i natt pga åskan som dundrade över oss... Men när dottern gnäller så har man inget val, finns ingen snooze-knapp att trycka på, så det var bara att bege sig in till henne. Efter mycket stridande så fick jag henne, ja, mig med, att somna om. Så sen väckte hon mig vid 5:30. Jag var ff väldigt trött, men ändå piggare.
Efter att vi ätit frukost, busat o myst lite så gick vi o lade oss o sov middag. Är sällan jag lägger mig o sover bredvid henne, men idag var det välbehövligt o SKÖNT!!!

Vi satte på hennes fm-mål när vi hade packat in oss i bilen, på väg mot stan. O dottern var väldigt pigg o glad, så vi tog en sväng på stan, inte bara inhandling av filter. Sen åkte vi o kollade på campingen i Kungsör o reserverade en lugn plats till oss tills på lördag. Så nu är det verkligen bestämt. På lördag ska vi premiär-åka med dottern i husvagnen. Lite nervös över hur det ska gå, men allt brukar lösa sig, bara man tar det lugnt.

O eftersom att dottern ff var väldigt glad (ovanligt) så tog vi en tur till Västerås oxå. Så nu har jag fått en ny plattång. Vill inte se ut som en risbuske i huvudet längre. Upptäckte i söndags när vi skulle göra oss i ordning för att åka bort på middag, att den inte fungerade. Kändes som att hela jag var risig o ful, bara pga håret.

Ni må tro att jag har ont i kroppen idag, speciellt händerna. Märks att man inte är van att jobba med veden. O så tjocka otympliga handskar som gör att man får jobba lite extra. Har gått på värktabletter hela dagen idag, för att överhuvudtaget kunna röra på fingrarna. O ni ska veta att det är jävligt ansträngande att sitta här o skriva. Jag passar på nu, när värktabletterna verkar som bäst. :-)


Kaffe

Vad vore livet utan kaffe??

Hungrigt o kallt! :-)

Bättre första dag, går nog inte att få.

När jag hade jobbat färdigt i vedboden idag hade maken varit gullig o omtänksam, fast det blev visst lite fel. Han hade ställt 2 cider på kylning, som jag skulle kunna lyxa med ikväll, för att jag arbetat på så bra idag. Jaha, oj då, får du inte dricka det??? Sötis!!

Imorgon kommer jag kanske sättas på prov. Vi, familjen, ska ner på stan o handla hem filter till vattnet o då tyckte maken att det skullle passa perfekt med Subway till lunch. Han tänkte inte på att jag "dietar". Men jag sa att han får gärna äta det ändå, så vi får se hur det blir imorgon. Han verkar inte riktigt vilja inse att jag inte äter/dricker något annat än Naturdiet/Nutrilett... :-P
Sen var vi inne på att åka till Kungsör o kolla hur Ekuddens Camping ser ut. Om vi ev kanske ska bege oss dit på lördag med vår lilla dotter. Men vi får se vilket humör hon är på imorgon. Är hon sur o grinig så har jag ingen lust att åka någonstans överhuvudtaget. Men en sväng till stan blir det iaf, för filtrenas skull.

Nu alldeles snart får jag äntligen bege mig mot sängen. Är trött som sjutton nu o vill bara besöka John Blunds underbara värld.

Kram o god natt!!


Checkpoint

Lovade att återkomma o här är jag. :-)

Den här dagen har gått lysande! Är iofs hungrig nu, men ska strax ta mig en kopp kaffe. O hoppas det varma lindrar hungern, som det brukar.

Har hållit till i vedboden hela dagen, så nu är jag lagom trött o sliten. Skulle kunna somna sittandes här i min hårda kökssoffa. Men jag börjar se ljuset i tunneln. Inte mycket ved kvar på kärran nu. Kanske bara ca 2kubik kvar eller 2,5 kanske. Sen är det "bara" ett lass med grenar kvar att kapa upp. Bäst att ladda vedboden full så man har i vinter om det blir väldigt kallt. O blir det inte superkallt länge, så har vi ved för 2 vintrar.
Man kan aldrig veta om vi har tid med vedkapning nästa år, när lilla juvelen ev ska op höften.. Då blir vi väldigt låsta vid henne i ett antal veckor..


First day

Så har jag då dragit igång med min kickstart-kur. Eller start o start, har ju iofs redan gått ner en del, men som en extra puff inför semestern....

O det går bra, än så länge.
Tog en krispig chokladbar till frukost o nu till lunch har jag precis druckit en skogsbärs-smoothie. Båda sorterna fick godkänt! Är nog så att smoothiesen är bland det godaste jag druckit vad det gäller sånt här. O då är det en del jag har provat. Barsen var oxå riktigt god om man jämför med hur de brukar smaka. Till middag idag blir det nog en brownie-bar. Får se hur den smakar...

Har hittills fått i mig 1,2 liter vatten. O tuggat på 2 tuggummin.
Vet egentligen hur godkänt sånt är, men jag kör mitt egna race. Så tuggummin (tex extra, stimorol, läkerol etc.) är tillåtet. Likadant med kaffe o te, såklart med mjölk i är oxå tillåtet, enligt mig. Utan mjölk skulle magen paja ihop totalt. Men sånt blir det nog bara till "em-fikat", när maken fikar o så en kopp på kvällen, så jag slipper frysa.

Den här fm har jag tillbringat i vedboden. Har kapat en massa o klyvt en del. Ska ut igen o fortsätta, bara dottern vaknar från sin middagslur. Ska försöka förse mig med jobb nu de närmaste dagarna så slipper jag gå o fundera på ifall jag är hungrig. O eftersom att jag ändå har ont i benhinnan så blir det dåligt med motion, o då är det perfekt att jobba med ved. :-)

Återkommer senare med en em/kvälls-rapport!


Försök

Gårdagens sena kväll o en del av natten har spenderats med att tänka, fundera o försöka lyssna på mig själv. Jag slits mellan den snälla fen på vänster axel som säger att jag kommer klara en "Drink-kick" medans den onda fen på höger axel skriker ut att jag är är dum som ens ger mig till ett försök.

Men jag ska försöka!! Till frukost vill jag gärna ha något att tugga på så då blir det en bar o sen till lunch drink, middag bar o till kvällen en drink. Så har jag tänkt mig det hela, men så får vi se hur jag känner när jag väl är där.

Vet egentligen inte varför 85kg känns så viktigt inför semestern. Men det skulle vara bra skoj! Vet inte om jag vägt så lite sen i början på -03. Jag har ingen aning, det är bara vilda gissningar. (Vi ska iofs ner till makens jobb o hälsa på. Maken har aldrig träffat dem så vi ska väl åka ner o "visa upp" oss. Jag har pratat med dem i telen men aldrig heller träffat dem. Om det kanske är därför jag vill väga mindre, eller bara för att maken ska kunna vara stolt över sin fru på semestern eller om det är för att jag själv inte trivs som jag ser ut nu. Säkerligen en kombination skulle jag tro!!)
Jag tror o gissar att jag vägde ca 78-82kg när jag o maken blev ett par för 10 år sedan. Skulle kännas riktigt bra att väga så lite när det här året är slut. O det ska jag. Nyårslöftet säger 80kg o det ska infrias!!! :-)

Idag har jag varit o veckohandlat, dock "bara" 3 dagars kick-start till mig, klarar jag av det får det bli en sväng till stan för att inhandla mer. Sen tog jag cykeln ner till Fagervik o plockade hallon o vinbär.
Fick då höra av dottern att jag måste ha gått ner i vikt, för jag har ju tydligen blivit smal o fin.. Tackar o bockar för komplimangen men jag ser det inte själv. O nu undrar jag efter att ha gått ner 10kg. Tycker ff att jag är fet, hur fasiken såg jag då ut innan jag gick ner???
När jag kom hem så gick jag ut i vedbon o hjälpte maken o dottern med att klyva ved. Jag med yxan o maken med den elektriska vedklyven.
Sen har jag städat färdigt husvagnen, så nu är det bara att börja packa. Vi har pratat lite löst om att vi kanske eventuellt skulle kunna åka en kort sväng nu i helgen, med dottern, bara för att se hur det går. O vi tänkte i sånt fall bara åka till något ställe i närheten o ligga från lördag till söndag. Har aldrig haft med dottern i husvagnen så det skulle vara kul att se hur det går. O går det inte alls är det ju inte värre än att vi ev får åka hem redan på kvällen. Men testar man inte får man inte veta.

Ordningen återställd.

Nu är livet som vanligt igen, när dottern är hemma. Rutinerna finns där o allt rullar på som det alltid har gjort.
Ganska tråkigt... Men vi vet iaf vad vi ska göra nästkommande dag. ;-)

Har ägnat den här kvällen åt att städa. Innan dottern somnade passade jag på att dammsuga nedervåningen o sen har jag plockat, fixat med tvätt o skurat bort fläckar på köksgolvet. Vill verkligen byta golv i köket, så vi får bort den ljusa MJUKA mattan! Men det får väl vänta något år till. Vill få annat färdigt först. Typ övervåningen!

Har oxå gått nu ett par dagar o funderat på ifall jag kanske ska försöka mig på en kickstart-kur, med Naturdiet, eller likn. För i sånt fall borde jag ju ändå kaaanske lyckas med mitt först uppsatta mål, 85kg till semestern. Det är 2kg/v.

Imorgon ska maken skruva med stora bilen. Behöver se över den inför semestern o så ska han byta bromsklossar, tror jag det var. ABS- & TC-lampan lyser när vi åker med bilen o det har förrut berott på dåliga bromsklossar, så vi gissar att det är det felet nu oxå. :-) O då ska han ha lilla meckar-prinsessan med sig. O jag ska passa på att åka o handla.
Behöver ha bestämt mig tills dess ang mina "diet"-funderingar.. Lutar till 90% åt att jag försöker mig på en "ren" kickstart-kur i minst 3 dagar. Men annars ska jag iaf byta ut 2 av dagens 3 huvudmål, fram tills semestern.

Jag ska ringa läkaren igen imorgon, för jag är ff inte bra i benhinnan. Får se vad nästa steg blir! Vila verkar ju inte hjälpa, för så fort jag joggar så får jag ont igen. Idag har jag varit ute på ett "pass". Av 14 minuter joggade jag 3, uppdelat på 2 omgångar, resten av tiden bestod av rask promenad. Borde man ju klara kan jag tycka, när jag ändå inte joggat ett enda steg tiden mellan 18 maj till 19 juli.

Nu ska jag återgå till mina tankar o funderingar. Återkommer nog inte förrän imorgon med besked om hur jag ska göra.

Kram o god natt!

Måndag

Har haft en alldeles superbra helg. I lördags gjorde vi inte så mycket, vad jag minns iaf. Brorsan var över på kvällen o vi spelade lite kort o så.
Igår hade jag en lugn o skön fm & em. Vi åkte bort på em o hälsade på bästaste familjen i Slagsta.. Mycket trevligt o uppskattat!!! Tack kära vänner för en mysig kväll!
Var väl hemma vid 00.30.

Imorse gick jag upp vid 8 o fixade o donade lite innan det var dags för frulle. Sen har jag hållt på o städat husvagnen fram till nu, med en koooort paus vid lunch. Nu är den så gott som färdig. Ska bara dammsuga ur den igen, när jag fixat till rullgardinerna. För dom behöver spännas upp, så det går lätt att få upp dem. Annars kommer jag få ett flertal vansinnesutbrott under semestern.

Strax ska jag ge mig ut på ett träningspass. Ska bara låta maten sjunka någon minut till.
Vågen var väldigt snäll mot mig imorse. -1,4kg!! Känns kanon! För jag har druckit alkohol flera dagar i helgen o det brukar ställa till det. Nu var det ju inte så att jag drack massor, men ett par glas per kväll har det iaf blivit... O det är ju en del kcal det oxå..

Hörs senare ikväll! Nu ska jag byta om för träning!!! :-)
Kramis bananis!

Mysdag

Igår kväll hade jag en lugn hemmakväll. Hemma alldeles själv!! Var dock lite för tyst o lugnt. Var inställd, tidigare i veckan, på att gå ut o käka med en väninna o sen dra vidare o rocka loss lite. Men hon hörde aldrig av sig så antagligen fick hon inte för sin karl! Tråkigt!!

Så jag begav mig ut till vedboden o klöv ved i en timme. Hade med mig ett glas vin ut o lite bra musik, allt för att slippa känna mig ensam. ;-) Ove, Göran & Anders var bra sällskap igår.
Sen gick jag in o duschade o fixade till lite o förberedde kaffe o tog fram smörgåsar till maken kom hem. Så när han kom hem fanns det levande ljus på bordet o så kaffe och varma smörgåsar. Myspys!!
Sen satte vi oss o kollade på någon b-film, minns inte ens vad den hette. Kom i säng vid 2-tiden o så ringde hans klocka vid 9 imorse o då gick vi upp o åt frukost tillsammans. Sen gjorde vi oss i ordning o åkte till stan o uträttade en del ärenden. Tanken var sen när vi kom hem att vi skulle klyva ved tillsammans, men vad fasiken, det regnar ju ute. Så han har meckat vedklyv o jag har börjat plocka ur husvagnen. Ska ju låna mina föräldrars vagn när vi åker på semester om 2 veckor. O då är det skönt att bara ha med sig sina egna saker, så allt vi inte har nytta av åker ner i kartonger o ställs in i huset istället.
Ska dammsuga, damma o skura ur HELA vagnen. Avskyr hundhår o vill inte få några allergiska reaktioner när vi åker... Tog bra lång tid förra året när jag dammsög alla dynor. O det blir nog nästan lika mycket jobb i år, tror jag. Vagnen blir fasiken som ny när jag varit där o städat!!

Längtar som sjutton efter att få iväg med älsklingen o bara mysa o äta en massa räkor o annat mumsigt, som finns på västkusten.

Någon som har något tips om vad vi absolut måste se, runt Varberg, Halmstad o Borås så hojta gärna till!!

Älskade sovmorgnar

Jag somnade skapligt tidigt igår kväll, vid typ 23:15. O sen fick jag sova ända till 3:30 innan dottern var vaken o gnällde. O sen ni. Jag fick sova ända till 6:30!!! O då väckte dottern mig genom att hon låg på mage o "hoppade" i sängen, med ett stort leende! Det är MYS!!!

Nu sover hon middag. Hennes korttids-väska är packad så mycket som vi kan. O jag ska strax börja fixa till mig så vi kan åka så fort hon vaknar. Måste gå in o väcka karln oxå. Eftersom att han ville med.

Jag har faktiskt mindre träningsvärk idag än igår. Så nu känns det ännu bättre att jag "tog mig i kragen" o tränade igår kväll.

Ha en bra dag!


2 timmar senare

Jag klarade av styrketräningen. Hade sån fruktansvärd träningsvärk imorse o på fm att jag inte trodde jag skulle klara av ett pass idag. Men jag lyckades o det känns SUPERBRA!!!

Hade planerat att köra "löp"träningspasset imorgon, men jag kom just på att vi lovat bort oss imorgon. Vi ska åka till mamma o hämta hem en vedklyv. Vår lilla har det hänt något med o när jag berättade det för mina föräldrar så erbjöd pappa oss deras gamla, som fungerar men är dumt bygg. O så ska vi ev ta med husvagnen hem oxå. Inte så långt kvar tills vi åker nu. 2½ vecka bara!! LÄNGTAR!!

Så imorgon blir det nog en vilodag, om jag inte lyckas klämma in en promenad. Blir ju en lite stressig dag. Lillskruttan ska ju först sova "middag" o hennes väska ska packas o sen sätter vi på hennes mat när vi beger oss mot mina föräldrar. O sen ska ju lilla tösen vara på korttids kl 16. O det är ju dryga timmens resväg bara att ta sig fram o hem igen från mina föräldrar. Satsar på att sätta på hennes nästa måltid när vi är på väg hemåt igen eller oxå om vi kanske hinner hem tills dess. Vi får se imorgon...

Nu snart får jag äntligen gå o sova. Ska bara ge min lilla skrutta sina mediciner först... Blev inte särskilt många timmars sömn natten som var, så jag hoppas på kanske 5 timmars sömn i natt, så man blir liiite piggare iaf.

Kram o God natt!

Sista kvällen för den här veckan...

... som jag har dottern hemma. Imorgon åker hon till korttids igen o blir borta till på måndag.

Den här dagen blev inte riktigt som planerat.
Ett par kompisar ringde på fm o ville komma över o fika. Vi hade annars tänkt att gå ner till "grannarna" o plocka hallon o köpa grönsaker. Men plocka hallon kan vi göra nästa vecka...
Iaf, så kom de strax innan lunchen o stannade en bit in på em så någon "riktig" lunch blev det inte för mig idag. Bara fika... :-(

Nu har jag dock ett problem. Jag har 500kcal kvar att äta för o ca 200 av dem vill jag verkligen äta upp, men vad F*N ska jag äta?!

O styrketräningsprogrammet har jag inte hunnit med idag. Får se om jag kan köra det nu, snart. Bara inte dottern vaknar...

Tycker egentligen om att få besök o snacka lite skit, fika o ha det trevligt. Men jag inser mer o mer att jag numer bara tycker att det är jobbigt. Om det beror på att jag inte mår bra eller för att det förstör mina "rutiner" vet jag inte, men det känns inte bra iaf!!

Ligger här i sängen o kan inte sova. Så...

Ligger här i sängen o kan inte sova. Så tyst o ensamt när maken jobbar. Det retar mig att jag ff inte kommit på vad det var jag ville skriva här på bloggen. Men det kan ju inte ha varit något som var så viktigt eftersom att jag fasiken inte kommer på vad det var...


Glömsk

Som jag skrev för några dagar sedan så vet jag inte vad det är med mig. Glömmer saker OFTA.

Idag har jag fixat så vi slipper vara så stressade när vi ska åka iväg med husvagnen efter att ha lämnat lillskruttan på korttids. Den tjejen som ska ha henne när vi egentligen skulle ha lämnat kl 16 har gått med på att börja kl 14 istället o då får hon ta 2 timmar från oss, o får betalt av vår arbetsgivare. Så supersmidigt när vi kunde lösa det så.
Man hinner långt på 2 timmar. Speciellt när många campingar stänger kl 21-22 o vi har ju några restimmar.
Dock så har vi inte bestämt än om vi ska börja med Halmstad o den kanten först eller om vi tar Glasriket o det först. Det visar sig när det närmar sig.

Det var något annat jag skulle ha skrivit här, men vad sjutton var det?? Tänkte ju på det när jag gick från köket...
Blir galen på min glömska!!!

Lugn hemmakväll

Åh, vad det är lugnt o skönt o tyst här hemma.
Dottern sover gott i sin säng o maken sitter i sin lastbil. Syrsorna "spelar" utanför fönstret, jag hör vinden i träden o allt är bara så fridfullt.
Behöver jag tala om att jag njuter?! :-)

Just nu, i denna stund, mår jag faktiskt riktigt bra.
Jag o dottern var förvisso inte sams vid middagen. Fattar inte att hon inte tillåter mig att äta. Sitter bara o gnäller o när ingen lyssnar på henne o tar henne från bordet, så övergår gnällandet till gallskrik. Gör mig GALEN! Men jag släppte det ganska fort idag. Åt upp min mat, gav mannen "order" om dotterns mat o gick in o satte mig med henne i soffan. Tog 1 minut sen var hon nöjd igen. Min lilla prinsessa, som försöker styra över mammsen. Vissa dagar går det jättebra o idag inte alls. Varför??

Maten idag då...
Frukost:
1 skiva lantbröd, skagenost, ½ honungsmelon, 1 actimel,
Lunch:
1 Billys Pan Pizza,
Mellis:
1 stor glass (våffla med 3 kulor),
Middag:
2 varmkorv, potatismos & lite bostongurka,
Kvällsfika:
2 riskakor.
Kcal-intag: 1565kcal

Dagens motion:
Pass nr 2 på löparschemats v 1. 13 min rask promenad & 2 min jogging.
Kcal ut: 70kcal


Undrar egentligen hur morgondagens styrketränings-pass kommer gå. Har GRYM träningsvärk i ben och skuldror/baksida arm. Ska iaf försöka. Skam den som ger sig redan!!

Innan vi åkte o handlade idag så var jag "duktig" o skrev matlista för 1 vecka framåt. Är ju så mycket lättare att ha ordning på kcal.

Allt detta jag har skrivit om, tror jag är en bidragande orsak till att jag mår bra, just nu.

Nu ska jag ägna sista halvtimmen, innan det är dags för sängen, åt att bara slappa o vara!

Kram & God natt!

Pass 2

Har precis varit ute på pass nr på mitt löparprogram o nog fan känns det i benet alltså. Ska duscha benet växelvis i kallt & varmt vatten, massera det o sen efter duschen smörja in mig med tigerbalsam så får vi se om det kanske hjälper lite.
Har för övrigt träningsvärk lite varstans, efter styrketräningen igår. Känns toppen, då vet jag att jag utfört övningarna på rätt sätt.

På agendan idag "står det" handling o hämtning av dotter. Så det är vad jag ska syssla med. O sen bara laga lite mat o sen är det visst kväll o jag är ensam igen.

Mobilbloggning

Jag gillar det inte riktigt... För det första så kommer det ju ingen rubrik! O sen spelar det ingen roll hur fint man gör sitt meddelande med "enter" o grejor. Allt blir ju ändå i ett enda stycke som en jäkla lång text bara. Frustrerande. Ska googla lite på detta o se om man på något sätt kan lösa mina problem ang detta.

Vet inte riktigt hur mitt ben kommer palla att jogga mera. För jag har känningar idag när jag går i trappor av att jag var ute på min första sväng igår, som innehöll 2!!!!! minuters jogging. Grymt irriterande. Så det blir att ringa läkaren på måndag o se vad nästa steg blir. (Han har semester den här veckan).

Maten idag då. Den är lite osäker. Hittills har det gått bra. 1 skiva lantbröd, skagenost, 1 glas juice, 1 actimel, ½ macka från Subway (Chicken Teriyaki). Hittills har jag då fått i mig 649kcal. Men nu till problemet. Vad ska vi äta till middag?? Antingen blir det pyttipanna eller så blir det sallad eller så blir det 1 Billys pan pizza. Detta är vad huset har att erbjuda. ;-)

Vi har varit en sväng till stan idag, därav mackan från Subway. Maken har varit o införskaffat ett set så han kan få företagsloggan på sina kläder, några plåtbleck, lite småkrafs o så sprang vi på en superfin skjorta som jag tvingade honom att prova. Alltid lika kul!! :-P O den var så fin även på honom, så den var bara tvungen att följa med hem. 
Jag kom hem med en ny hårfön. Min gamla lade av förra helgen...

Åh, jag höll ju på att glömma.
Idag har jag styrketränat, iofs här hemma. Men jag har ändå tränat rumpan, benen, armarna, axlarna, bröstet, ryggen & magen. Gick bättre än jag trodde det skulle göra. Har förhoppningsvis inte så ont imorgon... :-S
Men den som lever, får se!


Äntligen hemma! Kl är nu kvart i ett o vi ...

20100720124 (MMS)

Äntligen hemma! Kl är nu kvart i ett o vi ska strax hoppa in i min lilla pärla o åka hemåt. Åh, vad jag kommer sova gott i natt. Gick in till dottern vid 4 imorse, o så gick vi upp kl 6... Kram o God Natt!


Kvällen tillbringar jag i denna, tillsamma...

20100719118 (MMS)

Kvällen tillbringar jag i denna, tillsammans med maken. Vi ska till Örebro först o lasta lite, sen byter vi lastbil i Viby. Är hemma i stan igen strax efter midnatt om allt går bra.

Dagens matintag har varit riktigt bra. 1 skiva lantbröd, skagenost, juice, actimel, lite honungsmelon, billys pizza, köttbullar, makaroner & liten bit hastkaka. 1340kcal. O så har jag varit ute på första "löp-träningen" idag, -70kcal. :-) 

Ha en bra kväll allihopa! Kram


Vad är det som händer?

Vet inte riktigt vad det är med mig längre. Jag glömmer bort saker. Jag lägger saker på de mest konstiga ställena, o sen när jag ska ha sakerna igen så hittar jag dem inte.. Jag har ingen kraft och jag är konstant trött.

Vad är det med mig? Varför?


Söndag o tankar

Så har då helgen SPRUNGIT iväg.

Har förvisso haft en alldeles underbar helg. Igår tog vi med lilla dottern på en "shoppingvända" i Strängnäs och Hedlandet. Jättenöjd o glad o go tös hela tiden!

O imorse tog hon sovmorgon. Maken gick in till henne vid 5 o sen somnade de om o sov ända till kl 7! FUSK!!!! Det gör hon aldrig för mig. :-(
Dessutom har hon vägrat sova middag idag. O har ändå varit världens mysigaste lilla tjej.
2 dagar i rad nu, har vi kunnat äta middag tillsammans, jag o maken, o lillskruttan har suttit med vid bordet o busat. (Ni som inte känner oss kanske tycker detta låter konstigt, men dottern är 4½ år o får sin "mat" via knapp på magen. Vägrar att äta via munnen.)

Imorgon äter jag äntligen sista tabletterna. Sen jäklar vill jag ut o springa igen. LÄNGTAR verkligen!!!!
Idag har jag ägnat mig åt att skriva ut löp-program för 5km löpning på 12 veckor. O så har jag letat reda på ett styrkeprogram som jag ska satsa på att köra 3 dagar i veckan.
Vill verkligen få en snygg o vältrimmad kropp, även om det kommer ta låååång tid innan jag är där. Men ju tidigare jag börjar, ju fortare kanske jag kommer dit. Så imorgon sätter jag igång igen med motionerandet.

Nu ska jag slänga mig i soffan o mysa med älsklingen. Om en liten stund ska vi äta varsin liten skagenröra-fylld baguette. Smaskens!! :-)

Ha en bra söndag kväll, kära läsare!


Testing testing. Testar att mobil-blogga....

Testing testing. Testar att mobil-blogga. :-)


Yes yes yes!

Fick äntligen hämta hem vår stora bil idag. Men det var med nöd o näppe att den blev färdig!
Summan av renoveringen blev knappt 4200kr.
Blir vansinnig bara jag tänker på Landrins bil här i stan som sade att det skulle kosta 20 000kr! Svin!!! AC:n funkar kanon nu, trots att de inte bytte kondensorn, som enligt Landrin var paj, men som "bara" är sliten o jävlig. Men är det nu så att den går sönder för oss under sommaren/hösten så blir det en kostnad på ca 4-5000kr om vi byter den på Branzells i Västerås. O det är klart vi gör. Om ni inte fattat det än så avskyr vi Landrins Bil här i stan... *ARG*

Så ikväll hade jag tänkt att fira med cider o lite snask, men jag har såna kramper i magen att jag kanske inte törs. Missade att ta middagstabletten vid kl 13 o maken kom på det vid 17-tiden, 4 timmar för sent. Tog den då genast på tom mage. Var väl inte det klokaste måste jag säga, men så blir det ibland när man inte riktigt använder nöten man har mellan axlarna...

Förresten. Vi var ute o gick en promenad med dottern på em o då provade jag att jogga några meter. Gick bra. Fick inte ont då o inte efter heller. Så nästa vecka satsar jag på att försöka komma igång med det igen. Åh, vad skönt det ska bli. Ska dock ta det väldigt lugnt, som jag säkert tjatat om tidigare. Blir att följa ett 12 veckors program för att klara av att springa 30 min i ett sträck. O sen gå över på mil-programmet.

Nu ska jag njuta av tystnaden ett tag o sen inta ryggläge i soffan till Postkodkampen o sen Diamond League. :-)


Suget

Idag finns det inte! O det är underbart!
O det regnar o det är oxå helt underbart!!!! Även om det bara är lite så är det väldigt välkommet!

Jag har idag ändrat lite med målsättningen o viktprofil på viktklubb. Inser att det inte funkar för mig att klara mig på 1400kcal, i dagens läge. Så jag har förlängt mitt mål med -5kg (nu 6kg) till kryssningen istället.
Alltså ska jag gå ner 6kg fram tills 25 september. Det gör att jag får äta 1647 kcal per dag. O då finns det liite utrymme till något snaskigt om jag är sugen... Känns redan mycket lättare o bättre!

Idag har jag fått liite egentid. Alltid lika uppskattat från min sida. Även om jag åkte till Tuna Park o uträttade ärenden till familjen så var det så skönt att få komma hemifrån för en stund o se lite folk.. Man blir ju nästan rädd av att vara hemma här för länge.
Köpte jättesöta trosor till dottern så hon slipper sova i pyjamas när det är så här varmt o äckligt... Måste ju iaf ha något som håller blöjan på plats... Sen köpte jag en CD-skiva åt maken o en åt dottern. Gissa vilken som var till vem. Lasse Stefanz "Texas" & Nicke & Nillas "Tjabba tjena igen"?? :-) Blev succé när jag kom hem. Köpte även 2 par linnebyxor åt mig själv på H&M, för 100kr/st, i stl 44. YES!!! Jag kommer i H&M´s 44:or o de sitter fint oxå! Tror att det var lite det som fick mig att få lite nya krafter o tänk ang vikten. Jag vill verkligen inte gå upp mer nu!!!

Om 4 dagar har jag ätit färdigt medicinen för benhinneinflammationen. Så nu är det väl dags att kolla lite efter bra övningar o så ska jag börja springa efter ett 12-veckors program, för 5 km. Klarade ju dryga 7km innan jag fick besvär. Men nu vill jag ta det lugnt o inte dra på mig mer "skador". Hellre springa lite grann o hålla, än att gå ut hårt o bara springa några gånger innan jag får ont igen.
Har inte sprungit ett enda steg under dessa veckor, så jag vet inte ens om jag klarar av det. Vardagssysslorna går bra iaf. Hade bara liiite ont i fredags innan vi åkte till V-ås, men det tror jag var för att jag missade att ta tabletten kl 14. Tog den 15:20 istället... Gick över efter ett par timmar. :-)
Jag måste iaf ha blivit bättre för idag missade jag em-tabletten o tog den 3 timmar för sent... O inte kände jag något fast jag var i "stan" o gick.

Måste få skriva av mig lite till...
Har ju chevan inlämnad nu för att få AC:n lagad. O som Landrin Bil här i stan, gav ju kostnadsförslag på ca 20 000kr. Sen ringde ju maken runt o fick tid hos en firma i Västerås som vi hade bilen inlämnad till, förra året. De skulle ju ha 10 000 om det var så att felsökningen hos Landrin Bil stämde... De ringde idag o sade att det kommer kosta 5-6000kr att reparera bilen. Så just nu är jag väldigt LYCKLIG!!! Kondensatorn som Landrin sade inte funkade, fungerar visst. Bara att den börjar se sliten ut.. Håller inte så jättelänge till... Skiter vi i. Vi ska ändå sälja bilen, så fort maken får fast jobb! Förhoppningsvis i vinter!!!

Har sån god lust att åka ner till "Smilfinken" på Landrin o stoppa upp kvittot, på vad det egentligen kostade oss att reparera bilen, där bak på honom!  Avskyr honom! Står ju bara o hånler åt en när man kommer in där. Är dessutom en gammal kompis till maken!

Så nu har jag nog skrivit färdigt. Grattis till er som orkat läsa ända hit! Ni är beundransvärda!!! :-)

O de varma fina kommentarer jag får värmer gott i hjärtat! TACK!!!

Kramis bananis!

När katten är borta...

... dansar råttorna på bordet.

O tyvärr har skåpråttan lyckats få övertaget över mig.

Har ikväll ätit cashewnötter o druckit lite cider. Dock utan alkohol, för jag går ju på tabletter, för benet...

För övrigt så tycker jag att jag haft en kanondag.
Dagens mat:
2 smörgåsar med skagenost, 1 glas juice, 1 actimel,
½ honungsmelon
1 varm smörgås med sallad och vitlöksdressing,
1 liiiten bullskiva,
Pastasallad med kycklingfilé, bacon, pesto och fetaost (10%), bröd
½ honungsmelon,
Cashewnötter, cider.

Törs inte räkna ihop kcal. Fram till cashewnötterna låg jag på 1450kcal, men sen drog det nog iväg. Är inte nötter rätt dyrt i kcal?? O cidern, egentligen helt onödig, men ack så god!

Lär som alla andra dagar ligga o ha ångest i natt över att jag inte lyckades helt bra med den här dagen heller, som alla andra dagar...

Kram o hoppas ni sover gott i natt!

Skåpråtta

Som ni säkert märkt så bloggar jag nu mest på kvällarna. Detta beror på att maken jobbar nätter så det är nu, när dottern somnat, som jag verkligen har tiden att sitta här.

Idag har maten gått KANONbra, men nu är jag SUGEN på ALLT!! Blir galen på mig själv. Tror jag har sprungit o glanat i skafferiet säkert 5 ggr senaste halvtimmen.
Hur ska jag bli av med suget?? Detta gör mig skitförbannad, på vippen att jag struntar i allt o moffar i mig allt som finns i närheten, fast jag inte vill! 

                                              

Har precis ätit ½ honungsmelon, men suget är ff kvar, fast jag tror att det minskat liiite. Ska försöka hålla ut. Vetskapen om att det ligger glass i frysen är INTE bra! Som jag mår nu, så har jag så j-a lätt för att bara ge upp o stoppa i mig fel saker... Hatar att må så här!!! Konstig känsla för jag vill ju ändå vara smal o snygg o kunna gå i bikini hemma utan att skämmas ögonen ur mig.

Ska gå o sätta mig o göra färdigt vinglasmarkörerna till sommargästerna, så jag får tänka på något annat för en stund, då kanske suget ger med sig...

Men ni får gärna "bombardera" mig med tips o trix för att få bort suget!!

Sådär

Fy, vad det är klibbigt! Jag vill ha lite åska o så fint regn så marken får näring o så gräsmattan blir grön igen.

Maten idag har faktiskt gått skapligt. Det är på em/kvällen som det inte gått så bra.
Vi hade besök som även stannade på middag. Så vi grillade kött o åt potatissallad till. Orkade inte stå o göra något mer avancerat. Såklart serverades det sallad till. Annars är det inte gott med grillat!!
O nu har jag precis mumsat i mig lite glass. Så GOTT i denna värme!!

En anledning till att det kan ha gått bra idag är att dottern har varit rena ängeln idag. Har inte gnällt någonting för mig, förutom när pappsen varit i närheten. Möttes av ett leende kl 5 imorse när jag gick in till henne o sen har hon varit såå mysig! Är hon glad, är jag glad..

Får se hur det går imorgon. Då ska vi lämna in chevan för AC-fix, i Västerås. O som tur är så har jag en väldigt snäll pappa som ställer upp o hämtar maken där o skjutsar hem honom. Då slipper vi sätta dottern i vår lilla opel, utan AC.
Ibland är det skönt att ha föräldrar...
Men det medför ju istället att jag får ha henne själv först hela fm när maken ska sova. O sen några timmar på em, när han är o lämnar bilen.. Puh!!

Tur hon har sin lilla pool som hon älskar. Gör dagarna lite lättare att hantera!


Insikt...

Detta kommer inte fungera. Jag mår inte bra o jag vet inte om jag just nu orkar kämpa med vikten. Värmen gör att jag har noll energi. Idag har jag typ legat i sängen hela dagen!!! Huvudvärken är förjävlig!!
(L, jag har nog nästan rätt att gnälla. Gillar nämligen vintern!!! Att få elda i kamin o ha massor av levande ljus omkring mig. MYSIGT!!!!)

Ska försöka göra ett försök imorgon o skärpa till mig med maten, men om det inte funkar så får det väl vara så. Vill inte må så här. Vill ha ork o energi o hitta på roliga saker med dottern. Tur att hon ibland är på korttids så hon får vara nöjd o glad o slipper vara hemma med sin tråkiga mamma...

Varför

Jag blir så arg på mig själv som tillåter mig att hålla på så här...
Går ner bra, 2 veckor i rad för att sen gå upp allt o lite till... GAH!!!!
Hoppas verkligen att en del av +:et beror på att jag druckit dåligt med vatten så jag har samlat på mig vätska. För annars vet jag inte vad jag gör...

Detta måste få ett slut!!!

Helgen

I fredags kväll var vi i Västerås o kollade in fiiina bilar. O en hel del fula rostiga gamla lik oxå, men de försökte vi ignorera. Power Meet är något vi inte vill missa. Så mysig stämning o härlig musik!!
Blev ingen bra dag kcal-mässigt.

Igår fyllde grannen 30, så då var vi där på kalas. Tror att kcal ändå gick ganska bra... Drack ju ingen alkohol, pga att jag äter tabletter för benhinnorna, 3 ggr per dag.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Antar att maken vill ut o arbeta på gården..

Jag mår ganska dåligt o vi misstänker att jag håller på att gå ner mig igen (depression/utbränd). Tålamod o energi = NOLL!!
Har inte orken till att göra något fullt ut. Antar att det är därför som min viktminskning går som den går... :-(
Vet inte hur mycket mina nära o kära, förutom maken som märker det. Jag tar ju fram "masken" när det är dags för att träffa folk.

Har försökt att inte göra så mycket när jag är barnledig, men att vila verkar inte hjälpa. O sova på nätterna går dåligt nu igen. Tittade på kl sista gånge 3:45 i natt o kl 7 var jag vaken igen o kunde inte somna om...

Imorgon kommer min lilla dotter hem igen o maken börjar jobba nätter så nu ska jag ta henne själv 5 morgnar i rad... GAH!!!! Kommer vara så trött nästa helg att jag inte vet vilket ben jag ska stå på...
Men det är bara att bita i det sura äpplet o stå ut, för sen veckan därpå så har vi en lugn vecka igen...


I did it!

Jag har klarat av den här dagen galant med kalorierna.
1386 kcal har jag stoppat i munnen...
Supernöjd med mig själv!!

Har inte tordats tagit ett enda spring-steg nu under de dagar jag hittills ätit medicin. Vill verkligen bli bra, så jag får ge mig ut o springa igen. Längtar så jag håller på att bli alldeles knäpp!!!

Inte mycket kvar av kvällen nu. Har inte gjort så mycket vettigt idag så det är ju inte heller någon idé att börja nu. Slänger mig i soffan o slappar istället!! ;-)




Orken

Måste bara få börja med att skryta över min fantastiskt underbara man!! Han har nu på morgonen ringt runt till lite olika verkstäder o fått prisförslag ang AC-renoveringen. Knappa 10 000 ska Branzells i Västerås ha för att renovera den. Det är ju halva priset mot vad Opel här i stan ska ha. Så nästa torsdag fixas den till!!!! :-)
Som min bästa M sade. Det är ff mycket pengar. Jo men vi har ändå sparat in 10 000kr... JIPPIE!!!

Sen i vinter om maken får jobbet som han vill ha, så ska bilhelvetet så långt den bara går att få... Vill ha en mindre snyggare bil!!

Idag trodde jag att jag var på G i rätt riktning igen. Kändes bra imorse, men nu vette fan. Dottern bara skriker o gnäller o jag blir GALEN på det!!! Jag känner att jag PÅVERKAS enormt mycket av det. Blir grinig o ilsken som sjutton!!!
Men idag ska jag försöka klara det!! Jag vill verkligen inte vara FET längre! Mot smalare tider!!!!


Illa

Fan alltså!!

Om jag var nere när jag skrev förra inlägget, så är jag ännu längre ner i sankmarken nu...
Lämnade in stora bilen igår för att få veta varför inte AC:n fungerar....  KUL, en reparation på 20 000kr!!! ALDRIG i livet att jag bekostar den jävla skitbilen det!!!

Hos läkaren idag fick jag besked om att det iaf är benhinneinflammation som jag lider av. Har fått Diklofenak utskrivet som jag ska äta 3 tabletter om dagen i 2 veckor. O är det inte bättre då, så ska jag höra av mig igen.
O så sade läkaren att jag inte får springa under dessa veckor. NÄHÄ?? Jag kan ju inte ens gå raska promenader...

Läkartid

Har ringt till läkaren nu på morgonen så 13:40 ska jag iväg med mitt knä o vaden.. Hoppas han iaf kan säga någonting som ger mig hoppet tillbaka.

Idag har jag en dålig dag. Känns som att jag är nere i sankmarken o trampar. Mår skit!
Därför skriver jag inte mer än så här...
Kram

1 år

Ny vecka betyder måndag som betyder vägning... -1,2kg! :-)
Kommer nog klara mitt 5kg-mål till v 32... Bara 3 kvar!!! Jihooo!!!

Igår var det äckligt varmt ute. Tillbringade nästan hela dagen i skuggan o inte gjorde jag så mycket nytta heller. Gick på 2 korta promenader med dottern. Ja, jag tror att det var allt. Bad o lek o bus räknas väl inte som nytta va?! ;-)

Benet känns lite bättre. Som jag masserar o donar med det nu, så kanske det ger med sig.

Ikväll ska vi o fira vårt gudbarn som fyller 1 år idag. GRATTIS lilla Wilma!!!
Tänkte passa på att äta middagen innan vi åker dit för då behöver jag ju inte ta något fikabröd. En kopp kaffe blir bra!!! Det är ju så lätt att falla dit om man är lite småhungrig...

För 1 år sen var jag inte så pigg vid den här tiden. Var bakis efter den fantastiskt underbara möhippan!! Ojoj så roligt jag hade. O alla tokerier som blev, bjöd jag på, för jag var så lycklig! En av de bästa dagarna här i livet! Kommer alltid minnas den med glädje! Tycker att det här året bara har rusat iväg! Det är ju snaaaart 1 år sedan jag blev fru...

Den här veckan har vi det ganska lugnt. Dottern åker till korttids idag, kommer hem på onsdag. Åker sen igen på fredag o kommer inte hem förrän nästa måndag... Maken är ev ledig den här veckan. Åkeriet skulle ringa idag om det inte funkade med den andra vikarien, för då ska han få köra extra den här veckan... Men det återstår att se...

Lunch + middag

Dagen har flygit iväg i ett rasande tempo. Har haft hand om dottern större delen av dagen. Maken hade henne under hennes em-mål. Då fixade jag till kökssoffan, gjorde rabarberpajen, vispade vaniljsåsen, fixade dagens middag, hängde tvätt etc etc. Har inte suttit o bara slappat ens i 5 min idag. Visst jag har suttit i poolen en stund med skruttan o grannarna, men det är ju inte direkt att slappa, utan total kontroll på dottern o hålla i henne...

Lunch hanns inte med idag o middagen (tonfisksallad) åt jag nu ikväll vid 20-tiden. Inget vidare bra. Men så är det när man är förälder till ett handikappat barn. Hinner inte!!!!

Ikväll är brorsan här o det tycker jag kanske inte är sådär jätteskoj. Är APTRÖTT!!! Skulle lätt kunna gå o lägga mig o sova nu.
Orkar inte skriva mer än såhär idag.
Så jag säger nu kram o god natt!!!

Minus

Hoppade upp på vågen imorse o den visar -, inte så stort som jag hoppats på, men ändå -. O nu fick jag ännu mer kraft att fortsätta. Motivationen är på TOPP!!!
Tänk nu om jag bara kunde bli bra i benet, vilken lycka! Har iaf inte lika ont idag som igår, så kanske en liten framgång där oxå.

Idag lär det inte bli många knop gjorda. Värmen är fruktansvärt jobbig! Men jag ska nog iaf göra en rabarberpaj, till maken o grannarna. För jag vill inte ha. Jag ska nämligen gå ner i vikt!!! :-)


Sol

Har tillbringat hela dagen ute i solen. Jammie!!! Älskar solen! Dock tycker jag att det varit lite för varmt, men plaskandes poolen har varit toppen. Dottern tyckte nog att det var för varmt o även soligt i poolen för hon var inte helt nöjd förrän nu ikväll när vi badade. Men då var ju solen svagare o så var det ju lite svalare i luften...

Idag kom äntligen min bikini. Har väntat på den hela veckan. Väldigt snygg o satt bra på oxå. Så jag är mer än nöjd. O dessutom hann jag bara få på mig den så fick jag beröm av grannen... :-) Är lite pärlor som hänger ner från den, mellan brösten, såna detaljer gillar jag. Blev en positiv överraskning!! (Det såg jag inte när jag beställde den)


                                             
                                                 (Bild lånad från ellos.se)



Dagens mat har gått bra, men har tyvärr stoppat i mig 100kcal för mycket. Det är jag inte nöjd med idag. Jag åt lite glass när vi hade besök av grannarna (sommargästerna) o det gick av bara farten. Hade jag tänkt efter innan hade jag skippat den... Men men, sånt är livet. O 100kcal är ju egentligen inte så mycket... *pepp*

Kvällens middag blev ½ lammfärsspett, 1½ spett av fläskkött, mycket sallad, 28gr fetaost, 1msk rhode island-dressing. Till det drack jag cola...

Nu ska jag ta o mysa med maken i soffan. O vet ni?? Jag har sovmorgon imorgon! <3 Love it!!

Tror att John Blund varit här o smyghälsat på! Fy fy!!

God natt o kram!

Plask plask

O så var det en ny dag, o samma värk som igår. Blir galen på det här!! Har bestämt mig för att om det inte är bättre till på måndag så tänker jag ringa läkaren då o kräva att få komma dit.

Min lilla tös vaknade redan halv fyra imorse. Fy vad seg o trött jag är.. Som tur är, så är det fint väder så vi kan tillbringa dagen slöandes i poolen o på filten under parasollet.

Till frukost imorse åt jag 2 smörgåsar, 1 mjuk & 1 hård, 1 skiva rökt skinka, messmör & 1 glas äpplejuice, 267kcal. O strax är det dags för mellis, 2 riskakor o kaffe, 90kcal..
Till lunch idag blir det rester från gårdagens middag, tacos. MUMS!!!! 412kcal.
Sen ikväll när lilla juvelen somnat så tänkte vi grilla lite kött. O maken äter säkert potatissallad till. Jag tänkte äta grillad potatis... Oxå MUMS!!! Middagens kcal-innehåll, är jag osäker på, men det återkommer jag om ikväll....

Nu ska jag ta o fylla poolen så den är lagom varm o klar tills det är dags för bad om några timmar... :-)

Vuxna människor??

Denna morgon startade med värk o en grinig dotter... Suck!
Vi begav oss till Tuna Park för att hämta ut medicin till dottern o när vi ändå var där, så passade vi på att gå en sväng på det "riktiga" köpcentret... Då var juvelen go o glad o busig!! :-)
Tack A för den lilla pratstunden!!
Fick med mig 2 par shorts hem från H&M. Så nu ska jag inte behöva svettas ihjäl i helgen pga det iaf.

Jag märkte på Tuna att det inte var rätt dag för mig att gå där idag. För det kändes som att ALLA människor stirrade ut mina lilla tös. Varför??? Är det så förbaskat svårt att se att hon är handikappad. Idag var en sån dag då jag bara inte orkade ta allt tittande. Barn har jag överseende med, för de vet inte, men fullt vuxna människor borde väl begripa mer!?!? Eller????

Kcal-intaget igår översteg jag med 400kcal över min rekommenderade "dos". Men idag har jag 100kcal kvar att äta för. Men jag tror att jag skippar det... :-)
Om jag inte har så förbaskat j-a ont imorgon tänkte jag försöka mig på att ta en promenad. Iaf 30min...
Nu ikväll efter att ha klippt de 2 små gräsmattorna, så har jag så ont att jag knappt kan stödja på benet o beröring är inte heller så trevligt... Ajajajaj!!!


RSS 2.0