Liiite senare ;-)

Jo, tjena! Hela dagen o halva kvällen hann visst gå innan jag kom in här igen. Dagen har gått i 110 ungefär.
Först sov jag middag med dottern, sen fix o trix o lunch till både dottern o mig.
Sen hade vi hembesök från barnhab.
När de åkte så gjorde jag mig klar för att åka o träna.
35min styrketräning o 30min kondition. :-)

Har känt mig lite konstig o yrslig idag, men jag pratade med hälsokonsulenten o hon sade att det är fullt normalt. För nu börjar kroppen ta av fettet!!! :-D Glädjen är total!!!

Har gått o funderat nu i 2 dagar på om jag verkligen kommer klara av att äta/dricka bara shakesen i minst 5 veckor. O jag hoppas verkligen det. För då jävlar ska jag börja ta åt mig av styrkan att jag faktiskt kan gå ner i vikt. Det vore GRYMT skönt!!!
Dock har jag insett att jag inte klarar av de varma sopporna, så de fick gå i retur idag. Bytte till mig de kalla shakesen istället.
Plus att jag köpte på mig en veckoförbrukning. Så nu klarar jag mig till nästa söndag.

Smakerna som fick följa med hem idag blev: 
*Chokladtoffee
*Persika
*Blåbär
*Jordgubb
*Choklad
Känns som att jag har glömt någon, men men...

Persika är min favorit!! Andra plats äntrar chokladtoffeen. Bronset får blåbär. O sen ligger chokladen något före jordgubben, om jag minns smakerna rätt.

Nu ska jag dricka lite mer vatten o sen inta soffläget tillsammans med maken, framför IDOL.

Kram o god natt!

Dålig/konstig planering

Gårdagen blev lite tokig pga min sovmorgon.
Sen frukost resulterade i att hela dagen blev förskjuten.
Ettt möte gjorde att jag inte hade tillgång till vatten i drygt 1 timme. Glömde min vatttenflaska hemma.... KLANTIGT!!!

Väl hemma igen o jag hade fått i mig lunchen gav vi oss alla tre ut på en promenad. Var ute i drygt 2 timmar o kom hem med ännu mer svamp. ;-)

Till lunch skakade jag ihop en choklad-shake. Ingen jättefavorit måste jag väl tala om. Jag som ändå ÄLSKAR choklad!!! I betyg får den en 6-7. Kan inte bestämma mig...

Till middag blev det cappuccino. Ingen jag tänker dricka igen!!! Någon konstig stark smak som smakade lite som bränt kaffe men ändå inte!! En 2a i betyg får den.

Har en väldigt sur o ledsen dotter bredvid mig nu, som vill ha mammas uppmärksamhet. Så jag lämnar er nu o återkommer lite senare.

Kram!!

Redan 3:e dagen??

Det här känns för lätt...
Visst är jag hungrig. Magen knorrar o har sig. Men de känslorna kan jag faktiskt stänga ute. Jag dricker mitt vatten o lite kaffe. O sen är jag nöjd.

Till frukost drack jag en vanilj-shake. Inte så supergod, så jag blandade i kanel. Men jag vette sjutton om det blev så mycket godare för det. Tror att betyget blir en 6a. Inte så tydlig vaniljsmak tyvärr.

Längtar tills på måndag. Då har jag ju kört 1 vecka på helfart. Ska bli kul att se vad vågen visar då!! O tänk sen när jag är i mål. Satsar ju nu först på att köra i 5 veckor. Men jag har inte bestämt mig till 100% än om det får räcka där. Beror mycket på hur tuggsugen jag är!! O hur nära målet jag är såklart!!

Efter att ha diskuterat med några st som kört Xv ett tag så har jag fått rådet att gå i "mål" på helfart för att sen ta tag i problem o beteende under tiden jag hittar jämvikten. Känns väldigt lockande. O det är nog så jag vill göra. Men vette tusan om jag klarar av så många veckor utan att tugga. För det är något jag vet att jag kommer sakna. Men om jag kör på helfart tills jag är i mål har jag ju mer tid att få hjälp med problem o beteende. Svååår avvägning. Men om ni orkar följa mig på vägen så får ni se vad jag bestämmer mig för.

Andra dagen

Den här dagen har gått så fort!!!

Hade "gruppmöte" kl 12 i gymmet. 45min träning då o sen lyssnade vi på avslappningsövning o sen var mötet slut, men då hoppade jag upp på crosstrainern o körde i 30min till.
Xtravaganza jobbar ju efter 4 ledstjärnor. O man ska försöka få in lite av varje stjärna, varje dag.
De är: Mental träning, mental näring, rörelseglädje och god energi..

Totalt idag blev det 1h5min träning. Är så nöjd med mig själv. Dagens rörelseglädje är iaf avbockad...

Passade på att gå en sväng på stan o drömma mig bort för en liten stund, tittade på kläder som jag kan ha sen när jag blivit smal o kommit i mål. :-) Då fick jag ju in lite av den mentala näringen oxå...

O den mentala träningen fick jag på mötet, avslappningsövningen.

O då är det ju bara en liten stjärna kvar som ska "bockas av". God energi - maten.

Lunchen bestod av blåbärs-shake. Den mest lättdruckna hittills. En svag 10a.  !!!!

Middagen blev en kycklingsoppa. Njae! Inget för mig. Får en 4a i betyg. Det är ju egentligen inget fel på sopporna o smaken är väl iaf skaplig men jag har svårt för när de blir varma o ska ätas med sked. Kväljningar mest hela tiden. Så jag kommer nog byta in de varma soppor jag har o så får det bli att jag dricker de kalla shakesen istället.

Listan över måltiderna ser nu ut såhär:
1. Blåbär
2. Chokladtoffee
3. Persika
4. Jordgubb
5. Kyckling
6. Sparris

Morgondagens måltider har jag inte ens börjat fundera på än. Den här dagen har gått så fort o bra. Så bra så jag börjar tro mer o mer att jag kommer klara detta!!! Jag kan, jag vill, jag ska!!!

Nu lämnar jag er här för att krypa upp i soffan o kolla idol...
Kram o god natt!

Ny dag med Xv

Gårdagen gick bra!!
Visst var jag hungrig på kvällen, men inget jag inte kunde övervinna. Det var t.o.m. så att maken satt i soffan bredvid mig o smaskade i sig winegum som vi köpte på kryssningen i helgen. Det är ju väldigt gottigt, "men ska man bli fin får man lida pin"... Nejdå, så farligt var det inte. Var faktiskt så att det var jag som sade åt honom att ta med sig påsen in istället för att stå ute i köket i reklampauserna o äta några st...

Idag har jag en lättare känsla i kroppen. Igår morse o lunchen kändes det som att jag kanske inte skulle klara av detta. Men nu har jag fått i mig 2 mål utan kväljningar o det är ju ett stort PLUS i kanten.... Så nu jäklar! Nu ska jag äntligen nå målvikten för första gången o stanna där oxå!!! :-)

Idag ska jag på gruppmöte med Xv o då ska vi gymma. Ska bli roligt att träffa gruppen igen o så har jag några frågor till konsulenten... De där hemska psylliumfröna, måste man ta dem?? Hatar ju klumpar o annat konstigt man får i sig när man dricker. O det kändes som att jag hade fått flugor i munnen när jag drack dem där fröna igår... :-(

Dagens frukost bestod av persiko-shake. O den var faktiskt en av de godare. Har läst om flera st som inte gillat den, så jag var väldigt skeptisk till den oxå. Men se nu, den ligger som topp 2 på listan. Den får en 9a i betyg! Hade blivit fullpott om den bara hade smakat liiite mer.

Första dagens måltider

Tänkte tippa dagens måltider.

Guldet går såklart till chokladtoffeen.
Silver går till sparrissoppan.
O bronsmedaljen får jordgubbsshaken. (Fast jordgubben hamnar nog på silverplatsen om jag späder ut den med mer vatten...)

Det känns lite bättre nu, med hungern, när jag fått i mig mina kcal. Det jobbiga är ju att jag nu inte får göra annat än dricka vatten resten av dagen/kvällen.

Men jag har bestämt mig. DET HÄR SKA JAG KLARA!!!


Dagens middag

Blev iaf chokladtoffeen till middag.
Godaste hittills! Men så spädde jag oxå ut den med mer vatten. Med drygt 1 dl extra.

Betyg då. En klar 9a.

Vill nog oxå ändra sparris-soppan till en svag 7a.

Mat

Just nu sitter maken o äter middag o jag sitter här o är HUNGRIG!!!
Raggmunk o lingonsylt! Mums säger jag nu!
Tycker egentligen inte ens om det, men nu är t.o.m. det gott.

Har ff inte bestämt mig för vad jag ska skaka ihop till middag. Men det lutar åt chokladtoffeen.
Sen ikväll ska jag nog åka o måla. Så jag får något annat att göra. ;-)

Återkommer med rapport senare om middagens smak.

Sparris-soppa

Ja vad ska jag säga.
Skapligt god smak på. Men jag har förbaskat svårt att bara sitta o sleva i mig... Konsistensen ger mig kväljningar. Har fått i mig halva tallriken o har redan haft 2 st...
En god vän säger att jag vänjer mig vid konsistensen o jag hoppas hon har rätt. Annars kommer det bli fruktansvärt jobbiga veckor!!

I smakbetyg får sparris-soppan en 8. Men pga mina problem med konsistensen är det ingen favorit hos mig.

Stunden har kommit

Idag är min första dag med Xv.
Har ju skrivit att jag ska betygsätta de olika shakesen o det kommer jag oxå att att göra med sifferskalan 0-10. 0 är BLÄÄÄ och 10 är SUPERB.

Som min allra första måltid tog jag en jordgubbs-shake. Inget större fel på smaken, MEN konsistensen o klumparna. URK!!! Den slemmiga konsistensen fick mig att kvälja 2 ggr. Måste späda ut den med mer vatten, tror jag för att den ska bli drickbar. Ganska så smaklös, med en liten touch av jordgubb bara. Får betyg 4. Får se om det höjs, när jag nästa gång späder med mer vatten.

Hittills känns det ganska bra! Har druckit drygt en halvliter vatten. Ska pimpla i mig lite mer strax.
Till lunch ska jag nog prova sparris-soppan. Är väldigt skeptisk men ska ge den ett försök iaf... Återkommer då med betyg o upplevelse.


Borta bra ...

... men hemma bäst!!
Vi har haft det helt fantastiskt kul! Men ändå så är det sååå skönt att komma hem!

Mycket god mat, god dryck och goda skratt! O sen kväll, ja eller det kallas väl natt när man kommer i säng vid 3:30 :-) o så var jag vaken flera gånger innan klockan ringde vid 7... *gäsp*

Nu sitter jag här o laddar för Xv-starten imorgon. Men först.... Lite mjölkchoklad.... *fniss* Kommer dröja lääänge innan jag äter det igen!

Nu satsar jag till 100% på det här! O jag ska lyckas!!!
Har kört igång med den mentala träningen, varje dag, o det är skönt!!!

2 dagar kvar

Snart åker vi på kryssning!!!! Iiiiiieeee!!!!
Ska bli så mysigt att få åka bort, bara maken o jag!
Hoppas att stormarna håller sig borta o att båten tar oss hem oxå... ;-)

På måndag kör jag igång ju med Xv på helfart! Längtar o fruktar på samma gång.
Igår när jag var o "gymmade" så bjöd personalen oss där, på en liten "hutt" av en RTD, Yummie, säger jag bara. Har inte druckit något så gott någon gång! Smakar även shakes:en så bra så kommer den här "resan" att gå klockrent!!

Nu ska jag ta o snygga till mig lite. Inte så uppskattat av sällskapet att åka på kryssning i hår-rufs o myskläder. :-)

Ha en underbar helg!

Ett brev på posten

Det märktes tydligt att jag hade tränat igår. Var hungrig som bara den igår kväll. O en miss gjorde att det inte blev någon köttfärspannkaka. Så jag gjorde i ordning bacon & makaroner istället... Slank ner det oxå. ;-)

Var trött o seg igår kväll. O som tur var så fick jag sovmorgon imorse, så jag klev inte upp förrän halv nio. SKÖNT!!
Det som var mindre "skönt" var att direkt jag klev upp så kände jag av träningen från igår. Har grym träningsvärk i biceps, triceps o skuldrorna. Känner även av rygg och ben en del. Men nu vet jag iaf att jag har gjort rätt! O jag satsar på att åka imorgon igen, bara familjen "godkänner" det. Har en del annat att pyssla med imorgon oxå. Så jag får se om träningen hinns med.

Tycker själv att jag sover bättre nu än tidigare. Men jag börjar ana att det kan ha att göra med att jag tar 15 min efter att dottern har somnat, då jag sitter i saccosäcken o lyssnar på CD:n som jag fått från XV. Lite avslappningsövningar, mental träning!


Laddat

Idag har jag varit o fått instruktioner om hur Xtravaganzas gym-maskiner fungerar. Efter instrueringen så körde jag ett pass. Började med att värma upp på crosstrainer, sen styrkemaskinerna o så avslutade jag med jogg/rask promenad på löpbandet.
Nu efteråt känns det bara SKÖNT!!! Hoppas den känslan kommer sitta i, så jag fortsätter med gymmet helst mer än 1 gång i veckan. Har redan lite smått funderat på om jag ska bege mig dit igen på fredag. Så jag kanske förbränner bort lite av vad som kommer stoppas i munnen i helgen. Ska ju på kryssning o all mat är redan beställd o betald.
Plus "all" alkohol som intas. Brukar dock inte bli så mycket... Några drinkar o någon/några cider.... ;-) Blir några kcal om man räknar ihop alltihopa. Hualigen!!

                                

Passade på att köpa med mig "maten" idag, när jag ändå var där. Så nu behöver jag inte bekymra mig om det. 

Fanns 11 olika smaker på sopporna o jag tog 2 av varje, men bara 1 av Cappuccinon..
De övriga smakerna är:
* Vanilj
* Jordgubb
* Blåbär
* Persika
* Choklad
* Chokladtoffee
* Svamp
* Sparris
* Grönsaker
* Kyckling

Så får vi sen vilka som är goda o vilka som är mindre goda o vilka som kanske inte ens är värda att nämnas. ;-)
Återkommer med rapport om det i nästa vecka, när jag sätter igång.

Nu ska jag börja med dagens middag. Köttfärspannkaka!!!

Möte 1 & 2

Så har då dagen äntligen kommit. Då jag har varit till Xtravaganza på möte.
Lite tråkigt att jag var ensam "ung" o den enda som inte riktigt kört igång än.. Men för övrigt var det bra. Intressant information o nyttigt med lite mental träning..

Imorgon ska jag dit på gymintroduktion. O köpa en veckas måltider.
Det allra bästa med det här är ju att jag kommer kunna köra mitt löpträningsprogram även när det är vinter, snö o is o svinkallt ute. Me like!!!

O på måndag kör jag igång på allvar. Med soppor o shakes. Spännande o jag är väldigt förväntansfull!!!

Tut-tut-tut

Har hela fm försökt ringa till Xtravaganza för att kunna ändra vilken grupp jag vill vara med i.
Men det har bara tutat upptaget hela tiden!
Efter att ha skickat ett mail till eskilstuna, ett till VD:n i Eskilstuna och ett till huvudkontoret, så ringde de upp. Så nu är allt ordnat o jag ska dit imorgon på gruppmöte o sen ett individuellt möte med "gruppledaren".
O så kör jag igång på helfart fr.o.m. måndag!

Xtravaganza

Jag har bestämt mig, finally!! ;-)

Jag kör!!!

Känns tryggt att få hjälp med alla bitar, på ett o samma ställe. Så jag ska ringa dem på måndag morgon o se om jag kanske kan få börja i gruppen som startar på tisdag. Tisdagar passar ju så bra iom att jag alltid är barnledig dessa dagar!
Men jag kör inte igång på helfart förrän den 27e. Eftersom att vi ska på kryssning i helgen o vi redan beställt o betalat maten.

Tänder

Dotterns tand hade kommit ut hel. Vi var iväg igår till tandläkaren o fick en bild tagen. De andra 2 som sitter löst rekommenderade tandläkaren att vi skulle försöka få bort... Så nu kommer vi pilla o vicka på 1 tand i taget tills vi får ut dem...
För vem vet hur hon reagerar om den lossnar. Kan hon överhuvudtaget svälja en sån stor "bit"??


Ont

Trodde ju att jag igår efter mötet skulle hinna med en promenad. Men det fick jag strunta i.
Vår lilla sessa hade nämligen gjort sig illa på korttids o lyckats få ut 1 tand. Den hängde lite i tandköttet bara, med rot o allt... O 1 sitter löst. Så det var bara o försöka få tag i en tandläkare för rådfrågning o sen åka upp o titta till vår lilla sessa.

Det konstiga i allt är att hon inte ens reagerat på det hela. Hon satt o lekte med en leksak o när hon hade den i knäet hade personalen frågat om de skulle ställa leksaken på bordet istället så hon kunde fortsätta att leka med den, så såg de att hon blödde ur munnen o när de fick titta i munnen så såg de lilla tandsingen.... :-( Varken de eller vi vet hur det hela gick till...

O att hon inte har gnällt eller gråtit är ju mystiskt. För så ONT som jag har nu av vetskapen att min lilla prinsessa skadat sig i munnen o fått bort en tand med rot o allt, är ju hemskt! Usch vad jag har sovit DÅLIGT inatt. Vaknat flera gånger o varit illamående för hur min lilla sessa haft det.

Jag ska själv till tandläkaren idag o jag bävar för det. Ska laga ett hål o är skitnervös!!! O så lilla sessan!!!!!! Ska rådfråga min tandläkare oxå om lillsessans lösa tand..

Efter mitt tandläkarbesök ska jag på infomöte hos Xtravaganza med Monika. Lär ju knappt kunna prata för mig, men det får Monika fixa. O sen ska jag passa på att förtidsrösta o handla innan vi ska hämta hem lillsessan.

Detta är vad som händer idag. O så hoppas vi på att vi klarar oss från fler olyckshändelser. Nu får det väl räcka med sånt för ett tag framöver!

Orken

De här dagarna har väl gått sådär måste jag erkänna...
Har liksom ingen ork. O då menar jag INGEN ork. Är trött o sliten o matt!

Ska försöka tvinga mig ut på en kort promenad i em när vi kommit hem igen. Men först ska vi iväg på möte med vårt assistansbolag....


Smakprov

Då jag ff tvekar inför vilka livsstilsförändringar som är genomförbara o som verkligen kommer att bestå, så kommer jag att köra 2 veckor nu, lite som smakprov. Prova på o se om det funkar. O funkar det inte på dessa 2 veckor lär det inte fungera framöver heller.

Den 27:e september kör jag igång igen på riktigt, riktigt!! Men helgen innan där, ska vi på kryssning, maken o jag. Myspys!!


Oh my god!

Vad det här är svårt!!!
Vill verkligen göra en livsomvändande förändring, som är varaktig!!!

På torsdag ska en nära vän till Xtravaganza på infomöte. O jag ska följa med henne, för att se om det kan vara något även för mig!

Känner att jag måste referera till förra inlägget.

Självklart ska även motion bli en del av vardagen, men nu när jag är sjuk blir det inte mycket av den varan...
Längtar ff lika mycket efter att få ge mig ut på en joggingvända. Men pga de benhinneproblem jag haft så tar jag det väldigt lugnt med löpningen. Följer ju ett löpprogram så jag efter 12 veckor ska kunna jogga 30min/5km. Klarade av 7,5km innan benhinnorna sade ifrån, så egentligen är väl programmet lite för lätt för mig, men hellre det o att jag kan fortsätta med min passion.

Livsstilsförändringar

Har sovit oroligt i natt o legat o funderat massor ang min livsstil o vad jag kan göra för förändringar som är hållbara o bra!
För kroppen talar sitt tydliga spår. Sluta genast med allt onödigt skit. Jag mår pyton!!!
O vågen visar detsamma.

Så idag gör jag slag i saken o börjar om.
Mitt första problem jag stöter på är frukosten. Är så less på havregrynsgröt. Blir ju bara slemmigt o äckligt om man inte äter upp den inom 1 minut. O då blir det att jag skippar gröten när den blir sådär vidrig. Mackor är inget jag vill äta till frukost. Finns inga tillräckligt goda pålägg, som jag inte tröttnar på.
Så den här veckan tänkte jag testa risgrynsgröt. Jag vet att det inte är så jättebra att äta. Men det skiter jag i. Ska bara ha kanel o så lite lättmjölk till.

Vatten måste jag bli bättre på att dricka igen. Är något jag måste tänka på att få i mig, annars dricker jag inget alls. Kroppens signaler om påfyllning är i princip obetydliga.

O vad finns det för bra lunchalternativ när jag inte har rester från gårdagen. Som det är nu så blir det typ en varm smörgås med sallad o dressing till. O det är ju inget superalternativ måste jag erkänna.

Så jag har en hel del att fundera på... Är väldigt lockande att ta till shakes eller liknande igen.

Närmsta veckan tänker jag inte lägga upp någon matrapport, utan jag ska bara fokusera på att bryta dåliga mönster.


Söndag

Jag vill börja med att berätta att jag ff inte är fit for fight.
Har grym huvudvärk, ont i halsen o täppt i näsan. Börjar få rejält ont i kroppen oxå.
Men det beror säkert på gårdagens kalasande.

Var iväg till Flen igår o hjälpte till när Keramikstugan hade Öppet Hus. Fick smörgåstårta till lunch.
Sen när jag kom hem så var min familj här o vi inledde "Kräftskiva". Vi åt kall räkpaj o så hade mamma gjort en kräftpaj. O sen tillbringade vi kvällen med att spela kort. De andra drack alkohol o jag höll mig till Fanta. Min tur att ta hand om dottern så jag vill vara pigg o fräsch....

Jag känner att det har SLARVATS med kcal nu i veckan o jag försöker ladda om med ny stark motivation så jag kan skärpa till mig, när jag frisknat till! Är så svullen o deppig nu pga vikten att jag knappt orkar med mig själv!


Sjuk o motivationen

Vaknade i natt med huvudvärk ala grande, ont i halsen, täppt och öronen gjorde sig påminda...
Usch o fy vad jag mår dåligt. O inte har vi några värktabletter jag kan ta heller. Vi har alvedon hemma iofs, men eftersom att jag har haft hand om dottern själv hela dagen så har jag inte kunnat ta några tabletter. Alvedon är som sömnmedel för mig. Blir TRÖTT av dem, så trött att jag inte orkar hålla mig vaken.
Ingen bra kombination!!!

När jag vaknade o mådde räv, så var även motivationen som bortblåst. Så jag tar det lugnt med projekt viktminskning fram tills dess att jag är frisk igen.
O tyvärr verkar det som att jag får göra ett brejk i löpträningen oxå. Dels för att jag är sjuk o dels för att benhinnan gör ont idag.

Hatar det här!!!!

Check för 8/9-10

Frukost:
2 hårda smörgåsar med ost och liiite kaviar på.

Lunch:
Kyckling & broccolipaj

Middag:
Kyckling i foliepaket, couscous, broccoli & vitlöksyoghurt.
(Ser nu att det var både kyckling och broccoli både till lunch o middag. Har jag inte tänkt på tidigare.)

Kvällsfika:
Äpplepaj med vaniljsås.

Kcal in: 1601

Dagens motion:
37min pw & 7min jogg

Kcal ut: 335

IN - UT = 1266KCAL

Dag 1 på nystarten

O den har gått bra!!!

Har ätit frukost, lunch & middag o strax ska jag o maken smaska på äpplepaj under havregryns-smultäcke...

O så har jag varit ute på ett löpträningspass. Dagens pass bestod av 37min powerwalk och 7 min jogging... Känner av ena benhinnan i början av turen, men sen ger det med sig o känns bra... Förhoppningsvis kommer jag kunna fortsätta med programmet, utan avbrott...


Nystart

Hade ju tänkt att gårdagen skulle få bli nystarten, men som ni förstår så blev det inte så. Det är INTE ok att inte äta något på över 7 timmar, som det blev igår. Var dessutom jättehungrig igår kväll när jag kom hem från föräldramötet, så då åt jag 2 smörgåsar...

Men det var igår. O idag är det ny dag o ny start!!
Mår nog lite bättre idag än igår, så idag ska jag snöra på mig löparskorna o ge mig ut på ett pass. Blir någon gång efter lunch.
Just nu går jag bara o väntar på målaren som ska komma o ta reda på efter snickarna. Det ska spacklas, målas o tapetseras....

Frukost - kvällsmat

Har varit en konstig mat-dag idag. Åt frukost vid 8-tiden o sen har jag haft "häcken full" o vid 11 gav vi oss ut på en skogspromenad. Den varade visst i 2½timme...
Så det blev att jag inte fick någon mat i magen förrän vid 15:30. Alldeles för lång tid emellan...

Känner mig ännu något bättre i både hals o näsa. Fortsätter det att kännas så här bra imorgon blir det ett löpträningspass...

Nu ska jag ta o ge min dotter mediciner o sen blir det att inta sängen. Är trött som sjutton o kvällen har tillbringats på ett föräldramöte....

Kram o God natt!!

Tillbaka till vardagen.

Vi kom hem igår runt 14-tiden. Sen fixade vi lite här hemma. Men så åkte vi till stan för att handla o så åt vi kebab... Märks verkligen att jag dragit ner på portionerna, för efter halva var jag proppmätt...

Men idag ruskas man till liv o det är dags att ta sig in i den gråa vardagens rutiner igen. Fram med vattenflaskan o bra mat!
Tyvärr har jag blivit förkyld o har lite ont i halsen så det blir ingen fysisk aktivitet mer än promenader för mig, fram tills dess att jag är frisk.

Slappar

Har en alldeles skön helg i Kalmar. Tyvärr så håller vi på att bli sjuka... Gårdagen tillbringades i Kalmar city. Blev lite shopping... Middag intogs på en supermysig restaurang. Vi åt 2-rätters. O bara myste... Idag har vi varit runt o kollat på glasbruk, kollat på en traktor o shoppat!! Den här kvällen tillbringar vi i sängen. Förhoppningsvis är det något bra på tv. Kram till er alla! Vi hörs igen på tisdag!

Hotellweekend

Jag o maken drar strax till Kalmar o ska njuta av 2 nätter på hotell!!

Ska ge mig ut på en löpträningsrunda antingen ikväll eller imorgon.
Men skippar vägning nästa vecka!!!

Vinkar hej då o hoppas ni får en lika mysig helg som jag ska ha!

Snuvad på konfekten

Så känns det just nu iaf!!

Satt igår kväll o mätte ut en cykelrunda på funbeat.se, som blev drygt 2 mil o några jobbiga uppförsbackar. Perfekt tänkte jag. Den tar jag imorgon bitti!

Glad i hågen begav jag mig ut imorse med cykeln. Cyklar på o tycker det går riktigt bra. Fram tills dess att jag upptäcker att någonstans har jag cyklat fel. Är ju inte många km hemifrån...

Jaja, blev iaf 39min cykling idag. Ska nog dra med mig maken ut på rundan. Han kanske hittar bättre än mig. Han är ju iaf trots allt uppvuxen här ute...

Snopet o tråkigt. Men jag har iaf varit ute o cyklat o gjort av med 300kcal!

Stopp för check 2/9-10

Är lika bra att skriva in vad jag ätit idag, medans jag kommer ihåg det. ("tjuvläser" bara liiite på viktklubb.se, där jag reggar allt jag stoppar i mig) Är trött som sjutton ikväll oxå... :-(

Frukost:
2 smörgåsar. Den ena med kaviar & ost på. Den andra med skagenost på.

Mellis:
10 sötmandlar

Lunch:
1 hamburgare med bröd. (hemmagjord)

Mellis:
6 cashewnötter

Middag:
Köttfärssås & makaroner

Kvällsfika:
1 muffins

Kcal in: 1488

Motion:
44min Powerwalk & jogging.
9min Yoga & styrka

Kcal ut: 393

IN - UT= 1095 KCAL


Ni, mina älskade vänner, är underbara!!! Tack för att ni stöttar o peppar! Hoppas jag kan göra detsamma för er!?


Ok

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Trodde att jag skulle hinna ta med mig dottern på en promenad efter lunch, men hon sov så gott o man väcker inte den björn som sover...
Så den enda motion jag har fått idag är min powerwalk med jogging-inslag. O så körde jag 9min yoga+ 2 styrkeövningar när jag kom hem, framför Wii:et..

Powerwalken blev 44min "lång" o då var 6½minut jogging av dessa. Kändes ok i benen. Lite stel i andra "smalbenet" idag, men det gav med sig när jag varit ute ett tag.

Så jag är nöjd ändå, med dagens motion.

1 år

För 1 år sedan började jag på viktväktarna. Följde deras program ett antal veckor, men med en hel del "fusk".
Sen i våras började jag med viktklubb istället, efter ett antal veckor utan vikttänk alls.
Under detta år har jag förlorat 14 kg o lägger nu ut före- & efterbild. För att ni ska kunna se vad som hänt, om ni ser någon skillnad...

Före:                                                   Efter:
            

Inte den bästa förebilden. Men jag hittar ingen annan just nu. Ligger nog på andra datorn o den står isärtagen på övervåningen, så ni får nöja er med denna. Tagen när jag är hos frissan för att bli tillfixad för bröllopet... :-)

Check 1/9-10

Den här dagen ser inte så bra ut, men det är som det är o går inte att göra något åt...

Frukost:
Havregrynsgröt med sylt o mjölk.

Lunch:
Foccacia med kyckling o feta, sallad, vitlöksdressing. MUMSIGT!!!!

Mellis:
10 cashewnötter

Kvällsfika:
2 smörgåsar med ost o kaviar på.

Kcal in: 1408 (har inga exakta siffror på lunchen, men uppskattar det högt.)

Dagens motion:
Cykling 49min

Kcal ut: 295

IN - UT = 1113KCAL

GAAAH!!

Blir galen!!!

Ni ser ju inte vilka fina kommentarer jag fått!

Måste jag försöka åtgärda, men inte idag. Orkar inte!!

Shopping

Blev "visst" lite shopping idag.
Kom hem med ett löparset. Nike såklart...

       NIKE W 5K LS BLACKNIKE W 5K TIGHTS BLACK

Perfekt nu när hösten närmar sig med stormsteg. Plus att jag inte har några långbyxor att cykla i. Bara "fladder"byxor o då finns ju risken att de fastnar i navet. Det hände sist, men jag gjorde mig inte illa som tur är.

Kläderna ska invigas fortast möjligast, kanske redan ikväll om de bara hinner torka. Slängde in dem i maskinen direkt jag kom hem...

Tårögd

Vilka underbara läsare jag har. Ni är underbara!!!

O ni har säkert rätt.
Satt faktiskt igår kväll o jämförde nya kort o gamla kort. O jag ser ingen större skillnad på mig... Trots att det i år iaf har försvunnit ca 8kg o sen 1 september förra året är det 14kg!

Erövrar världen

Ja, nu jäklar är det bäst att ni passar er... ;-)
För nu ska jag verkligen på jeans-jakt.
Köpte ett par jeans från H&M för något/några år sedan. O idag kan jag ha dem.
Shit alltså!!!!

Jag kommer i H&M´s jeans!!!!!!! Vill skrika ut det för hela världen.
Vet inte varför det känns så viktigt... Men det gör det iaf.
Kanske för att jag associerar H&M med "spinkiga" tjejer. Inte så stora o överviktiga som mig.

Så på dejten idag råder det ingen tvekan om vad jag ska ha för jeans på mig. Visst de är lite tighta än, men jag kommer i dem o de sitter inte så pjåkigt, eller??


                              

Dejt

Eftersom att maken har lämnat mig, för sin gula älskarinna, så tog jag saken i egna händer o ordnade en dejt till mig o dottern...

(Inte så farligt som det låter. Maken gräver åt grannen.)

                         

O jag fick erbjudande om att luncha med den bästa Monika här i stan. Det kan man ju bara inte tacka nej till... ;-)
Så när lilla dottern vaknar ska vi bara snygga till oss lite, sen blir det en tripp till Tuna Park.

Känner av benhinnan idag, så det ska bli bra att åka bort, för då kan jag ju inte ge mig ut på en långpromenad, som det annars lätt kan bli.
Förhoppningsvis blir inte maken så sen ikväll, för jag vill hemskt gärna ge mig ut med min älskare.

                                   

Have a nice day!!

RSS 2.0