Dag 8

Tänk att jag klarat av 1 vecka utan riktig mat.
Känner mig redan snyggare o smalare!!! :-P

Vågen var lite trilskig imorse. Den ville inte starta o när jag kollade vad det var för batterier så insåg jag att vi inte hade några såna hemma. Men efter lite plockande med dem o snurrande så startade iaf vågen igång. Den visade -5,2kg sen förra veckan. Är nöjd med det resultatet men hade ändå trott att det skulle visa lite mer, med tanke på att den för några dagar sedan visade -4,7kg. Med måtten har det inte hänt så mycket. 1cm runt midjan bara.

Men nu blickar vi framåt...
Jag o maken firar 10 år nu i veckan men tänkte "fira" i helgen. Vi vet bara inte vad vi ska göra. Vi har ju alltid firat med restaurangbesök eller oxå lagat gott hemma. Funderar faktiskt lite på att ta en liten break från shakesen på lördag o äta någon god middag med maken.Men jag tvivlar på att jag ska. Inombords slits jag åt båda hållen!! Hur gör man när både vill ha kvar o äta kakan??
Tror det blir tuffare att sätta igång med sopporna sen igen!

Någon som har någon erfarenhet o kan ge mig tips eller råd??

Kommentarer
Postat av: Monika

Bästaste Madde, 10 år är mycket och jag förstår att du/ni vill fira men är det värt det med mat, du har kört i en vecka nu och gått ner 5,2 kg, det är ju asmycket, känns det verkligen värt att ta en riktig middag då och sabba dieten, jag tycker du ska hålla dig till dina shaker för att kunna uppnå bästa resultat, kroppen blir bara snurrig av att du ändrar kost hela tiden och då vet den inte om den ska förbränna eller spara och lagra fett. Jag är så jävla avis på dig, du kommer verkligen nå ditt drömmål och må bra!! Själv had ejag gått upp 1 kg den gånga veckan, jag blir galen på det här men jag har inte pengarna till XV, fast jag så gärna skulle vilja. Puss på dig, du kommer klara det här!! Shake it shake it baby!

2010-10-04 @ 22:07:16
URL: http://arbetandemamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0