Uppmuntran

Det är precis vad jag skulle behöva nu. Mår inget bra. Dels har jag jobbigt att andas o så känns det inte i kroppen att jag faktiskt har gått ner 8kg sen i september... Nog borde det väl kännas o synas liiite. Visst jag kan ha 1 strl mindre på byxor. Men topparna sitter bara något lösare nu.

Vill att det ska synas NU!!! O så när jag har dessa känslor brukar jag hoppa upp på cykeln o trampa, men jag klarar ju inte ens det!!! BLÄÄ!!!!

Så nu har jag gnällt av mig liiite.

Kommentarer
Postat av: Linnéa Gaseb

Hejje sötaste..

Hur är det med dig?

Är det din dotter på bilden? Såååå söt. Men jag måste fråga för jag har undrat så mycket.. Vad är det med henne? Du behöver inte svara om du inte vill och jag lägger inte upp ditt svar på bloggen om du inte vill. Och jag frågar inte av ren nyfikenhet utan för att jag vill kunna förstå DIG bättre. När du är trött och när du har det jobbigt för det är ju en så annorlunda värld från min.



Jag måste säga att jag beundrar dig. Jag har ju inte barn själv och det närmaste jag kommer barn är Anders 2 och de är väldigt lugna och väluppfostrade. Visst de är ju fortfarande barn men inte alls så skrikiga och jobbiga som de kan vara.



Hoppas du har en bra dag och har haft en bra helg för det förtjänar du, sjuk eller frisk.

Kramar i massor L

2010-01-17 @ 13:31:19
URL: http://metrobloggen.se/nikegirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0