Bra att träna

Ur flera synvinklar så var det bra för mig att träna idag.
* Jag blev piggare. Fick ny energi.
* Tandvärken var som bortblåst under träningspasset!
* Jag känner mig SÅÅ hälsosam.

Nu efter träningen så har jag lite smått ont i benen och armarna. Frestar på att cykla o använda hantlar.. :-)

                                              

Kommentarer
Postat av: Linnéa Gaseb

God afton sötaste Madeleine.

Jag är inne och läser hur du har det varje dag oxå.. Men ofta så är jag trött eller så är jag och hälsar på mannen och då vill jag inte verka ointresserad så då skriver jag inget.

Din tandverk. Älsklingen gör nåt åt den snarast. Jag hade oxå ont i en tand, trodde jag ,men så en natt kunde jag inte sova. Ingen treo i världen tog bort smärtan och då hade jag ändå levt på ca en tub om dagen (!) så jag fick åka till akuten och kirra det. Och det blev rotfyllning i 2!!!! tänder. Och senare 2 till. Fan vad ont jag hade.

Nu måste jag tillbaka för att de har gått sönder men vpgar som du inte gå. Men mina gör inte ont än så därför väntar jag. Vilket jag vet är såååå dummt men jag vågar inte.



Min träning.. Jag har ju inget annat som drar i mig som barn och man och familj och sånt. Visst har jag A men han bor ju inte här så jag kan ju träna verkligen hur mycket, nästan, jag vill.

Ångesten har blivit mycket bättre nu och jag längtar verkligen tills imorgon när jag får springa bort lite mer. Har inte focuserat så mycket på maten nu för jag måste prioritera lite. Mat koll eller panik koll och eftersom jag vet att panikångesten bara kommer att bli värre om jag inte tar itu med den så kom den först MEN imorgon så kommer jag börja räkna och skriva igen.

Oj vilket lååångt inlägg du fick. nästan så jag inte behöver blogga idag. Haha!

Sov gott och ha det bäst, kramar Linnéa

2010-01-03 @ 23:50:00
URL: http://metrobloggen.se/nikegirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0