Bättre

Idag har dottern varit mycket gladare om man jämför med gårdagen. Hon är ff lite gnällig stundtals, men ändå helt okej...

Däremot så började inte hennes dag på ett bra sätt. Direkt hon vaknade imorse så fick hon ett ep-anfall. Sen ett till efter en liten stund o vid 5:20 så fick hon en skrik-kramp o sen ett mildare ep-anfall vid kl 6... Stackars lilla skruttan!!!

Min dag har varit bra idag. Jag fick sovmorgon. Vaknade av dotterns skrik-kramp, men somnade om sen när det gett med sig. Sov inte så gott i natt, o behövde sova en stund till..
Idag har vi klätt julgranen, hela familjen tillsammans! Dottern stod i stårullen bredvid oss när vi satte ihop granen o pyntade den. Hon fick leka o dra lite i kulor o glitter. Toppennöjd liten nöjd tjej.. :-)
Alla klappar är inslagna o ligger nu under granen o väntar på att få öppnas på julafton. Några klappar har vi lagt i julstrumporna oxå...

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hallå Madeleine

Träffade min svärmor (Ia) idag, hon hälsade från dig och berättade att det var dig hon visade för mig förra helgen och inte kände jag igen dig då. Så självklart var jag tvungen att gå in på sidan själv och kolla och visst kände jag igen dig då =)

Måste bara säga: fasen vad snygg du är både i kroppen och frisyren!

Hoppas allt är bra med dig och att allt fortsätter att gå bra för dig med vikt och träning!

Hälsning Kristin (fd Johnsson)

2010-12-16 @ 21:18:23
Postat av: Anna

Va jobbigt för lilltjejen med kramper..=( Hoppas att hon slipper dem framöver...



Kram till er alla <3

2010-12-16 @ 22:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0